Olemme seurakuntana hengellinen koti niille, jotka haluavat uskoa Jeesukseen ja haluavat elää uskoaan todeksi arjessa. Seurakuntamme on avoin kaikille, jotka etsivät elämäänsä ”sitä jotakin” kristillisestä uskosta.

Pyrimme siihen, että kaiken ikäiset ihmiset kokisivat yhteisömme paikkana, jonne on hyvä tulla uudelleen ja uudelleen. Niinpä meillä on elämän sykettä alkaen pienistä lapsista aina mummoihin ja vaareihin asti. YYA on kuvaava kirjainyhdistelmä sille miten kristillisyytemme toimii: ystävyyttä, yhteistyötä ja avun antoa. Toivomme, että viihdyt seurassamme.

Uskomme, että evankeliumin sanoma Jeesuksesta on positiivinen juttu kenen tahansa elämään. Uskoontulo on todellisuutta ja samalla se on mahdollisuus, joka tuo turvan niin tähän ajalliseen elämään kuin iankaikkisuuteenkin.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Henkilökuntamme

Esa Pikkumäki

Minulle seurakunnan pastorin työssä kaikkein mielenkiintoisinta on se, että saa tutustua niin moniin ja monenlaisiin ihmisiin. Jokaisella on oma tarinansa ja se tosiaankin on kuulemisen arvoinen. (Kuvassa olen tuo vasemman...

Andrei Valui

Seurakuntamme nuorisopastori on Andrei Valui +358 40 684 1254.