Syvempää yhteyttä -seminaarin ilmoittautuminen

Kaipaatko syvempää yhteyttä puolison kanssa? Tuntuuko siltä, että elätte ruuhkavuosien pyörteissä ja kahdenkeskinen aika sekä tärkeät keskustelut jäävät vähäisiksi? Vai oletteko kenties uusi aviopari ja etsitte työkaluja parisuhteen huoltoon?

Tervetuloa Kairatemppelille lauantaina 20.4. (nuortentila) Syvempää yhteyttä -valmennukseen. Valmennuksen teemat liikkuvat tunteissa, tarpeissa ja vuorovaikutuksen kehittämisessä. Parisuhdevalmennus on tarkoitettu kaiken ikäisille aviopareille. Valmennukseen otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä max. 10 avioparia, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian. 

Valmennuksen vetää ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi (LCAF Certified Coach) päivätyönsä ohella opiskeleva Marianne Kuisma puolisonsa Teemu Kuisman kanssa.

Valmennus ei ole pariterapiaa. Menneisyyden ja ongelmien sijasta keskitymme tulevaisuuteen ja ratkaisuihin puolison kanssa tehtävien harjoitusten kautta. Jos kärsit akuutista mielenterveyden haasteesta tai vaikeista parisuhdeongelmista, ole yhteydessä omaan kunnalliseen hoitotiimiisi.

Jos joudutte perumaan osallistumisen esim. sairastumisen vuoksi, laitattehan siitä viestiä pikimmiten valmennuksen järjestäjälle. Marianne Kuisma: +358 40 5795587 tai marianne.kuisma@gmail.com Voimme ottaa tilallenne toisen mahdollisesti jonossa odottavan avioparin. 

Päivän aikataulu: 

klo 9-11 1. osio

klo 11-12.30 lounastauko

klo 12.30-15 2. osio

  Ilmoittautuminen seminaariin

  Aviopuolisoiden nimet *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Kauanko olette olleet naimisissa? *

  Mitä kysymyksiä tai terveisiä haluaisitte lähettää järjestäjälle? *

  Ruoka-aineallergiat/Erikoisruokavaliot