Lapin Helluntaijuhla 27.-28.5.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.5.2023 saamme koota yhteen koko Lapin alueen helluntaiseurakunnat juhlimaan helluntaita Lapin Helluntaijuhliin. Ajankohtaan sopivasti osuen, päivien teemana on Pyhä Henki: tuo Jumalan persoona, joka tekee uskosta toimivan.

Tänä vuonna mukaan kutsutaan myös Lapin vapaaseurakunnat, nimittäin tapahtuman pääpuhujana on Suomen Vapaakirkon kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen. Hannu on muun muassa Henkeä älkää sammuttako -kirjan kirjoittaja. Hannu tunnetaan voimakkaana julistajana, joka on kiertänyt Suomea yli kirkkokuntarajojen jo useiden vuosikymmenien ajan.
Henkilökohtaisesti suhde Pyhän Hengen kanssa on ollut Hannulle hyvin keskeinen rukouselämässä ja kaikessa palvelutyössä. Helluntaijuhlan puheissa Hannu haluaa muistuttaa kuulijoita uudesta suunnasta, uudesta suhteesta ja uudesta voimasta!

Olemme kutsuneet puhujiksi myös Juan ja Katja Castillot Oulusta. Oulun helluntaiseurakunnassa jo yli vuosikymmenen ajan työskennelleillä Castillolla on laaja kokemus helluntailaisuudesta Oulusta, Suomesta ja Euroopasta. Tällä hetkellä Juan palvelee Oulun helluntaiseurakunnassa seurakuntapastorina ja Katja työskentelee Oulun yliopistossa katsomusaineiden parissa opettajankoulutuksessa. Pyhä Henki inspiroi pariskunnan keskusteluja päivittäin. Hengen teologia ja kokemus Pyhän Hengen työstä seurakunnan arjessa innoittaa molempia! Katja pitää lauantaina kanavan Pyhä Hengen roolista lapsityössä sekä on mukana lauantain nuortenillassa. Juan pitää kanavan sunnuntaina globaalista helluntailaisuudesta.

Lapsille on omaa toimintaa sekä lauantaina, että sunnuntaina. Lauantaina n. klo 13-16.30 on 5-13 -vuotiaille valvottua toimintaa Rovaniemen hauskimmassa paikassa: Rollohallissa (www.rollohalli.fi).
Ilmoita lapsesi etukäteen nuorisopastori Samille p. 045 670 7754. Rollohalliin ei ole kyydistystä tarjolla.
Maksu 15€/lapsi maksetaan paikan päällä.
Lasten omat tilaisuudet:
🌟Lauantaina pääjuhlan aikaan klo 17
🌟Sunnuntaina päätöstilaisuuden aikana klo 11

Toivotamme sinut ilolla tervetulleeksi Rovaniemelle Helluntaijuhliin!