Työntekijä rekry

Sydämellä pohjoinen kansa?

Kaipaisitko nähdä evankeliumin toimivan Suomen Lapissa ja jopa koko Pohjois-Kalotin alueella? Rovaniemen Helluntaiseurakunta, Kairatemppelinäkin tunnettu, etsii johtotiimiinsä uutta palkallista työntekijää. Nuorisotyöntekijä Andrei Valui suuntaa elämässä eteenpäin kesän jälkeen.

Rovaniemi on Lapin pääkaupunki ja sillä on strategisesti tärkeä merkitys koko Lapin evankeliumin työn kannalta. 63 000 asukkaan Rovaniemi on yllättävän kansainvälinen kaupunki ja vilkas turistikohde. Myös Lapin kiehtova luonto vetää ihmisiä alueelle enenevissä määrin. Kaupungissa sijaitsee yliopisto ja monia muita opiskelumahdollisuuksia, joten nuoria ja nuoria aikuisia riittää.

Rovaniemen Helluntaiseurakuntaan kuuluu noin 350 jäsentä, joka kattaa kaikki ikäryhmät sekä monia eri kansallisuuksia. Olemme seurakuntana rohkaisevassa ja eteenpäin menevässä vaiheessa ja meillä on näky olla tavoittava, vaikuttava ja laadukas seurakunta Suomen Lapissa.

Vireästä tilanteesta huolimatta (ja ehkä juuri siksi) tunnistamme myös monia tarpeita, joista toivomme, että uusi työntekijä voisi auttaa täyttämään ainakin joitakin. Tarpeita, joita tunnistamme seurakunnassa tällä hetkellä ovat mm:

• Lapsityön kehittäminen ja ohjaaminen

• Nuorisotyö

• Mahdollinen opiskelija-työ (Rovaniemi on yliopistokaupunki)

• Kokonaisvaltainen seurakunnan kehittämistyö

• Tavoittava työ

Laita rohkeasti vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisää: ville.kalaniemi@kairatemppeli.fi