Sielunhoitoseminaari: Eheäksi, eläväksi, ainutlaatuiseksi.

Terapeutti Tarja Vilppola luennoi 16.-17.3. Kairatemppelissä ”Eheäksi, eläväksi, ainutlaatuiseksi”

Lahtelainen seksuaali- ja sielunhoitoterapeutti Tarja Vilppola luennoi Rovaniemellä pe-la 16.-17.3. Rovaniemen helluntaiseurakunnan Kairatemppelissä sielunhoitoseminaarissa, jonka teemana on ”Eheäksi, eläväksi, ainutlaatuiseksi”. Terapeutti Tarja Vilppola luennoi 16.-17.3. Kairatemppelissä  ”Eheäksi, eläväksi, ainutlaatuiseksi”

– Kuinka voimme löytää meihin kätketyt askeleet levolliseen läsnäoloon itsessämme, rohkeuden kurottautumiseen kohti toista ihmistä ja yhä syvenevään rakkauteen sekä jumalasuhteessamme että ihmissuhteissamme?

– Ennen kaikkea: kuinka voimme elää jokapäiväistä elämäämme Jumalan läsnäolosta käsin? Tienviitat levottomuudesta läsnäoloon ja katkoviivaisesta kokonaiseksi ovat meissä jo olemassa

Tarja Vilppola on intiimiydestä ja intohimoista syttynyt kätilö-terveydenhoitaja, sielunhoitoterapeutti ja seksuaaliterapeutti, joka on suorittanut kristillisen IPSICC-psykoterapiakoulutuksen Tanskassa.

Seminaarin aikataulu: Pe 16.3. aloitus klo 18, lauantaina seminaari klo 12-17. Lauantaina luentojen välissä kahvitarjoilu.