Elämän Kevät -tapahtumaan liittyvät luennot Arktikumissa ovat kaikille avoimia. Tule siis mukaan!

LUENNOT 25.2. klo 12-16 Arktikumin Polarium-salissa

Luennot voivat puhutella jokaista, erityisesti sosiaalialan ja kasvatuksen parissa työskenteleviä, johtajia, vaikeissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä kohtaavia sekä vertaistukea kaipaavia henkilöitä. Luennoilla on myös tilaa kysymyksille. Luennot ovat englanniksi, tulkkaus suomeksi.

Paulilla ja Beckyllä on vaativa elämäntilanne ja kovat paineet työelämässä. Miten he ovat onnistuneet säilyttämään ilon ja innostuneisuuden kaiken keskellä? Kuinka he ovat pystyneet käsittelemään menneisyyden haavat ja selviytymään niistä? He haluavat rohkaista ja kertoa omista selviytymiskeinoistaan myös syvästi autistisen pojan ja Aspergerin oireyhtymästä kärsivän tyttären vanhempina. He kiertävät luennoimassa niin Englannissa kuin ulkomaillakin, samalla Paul toimii lontoolaisen seurakunnan kirkkoherrana ja kansainvälisen New Wine -organisaation Englannin johtajana.

Kokemusasiantuntijat PAUL JA BECKY HARCOURT 25.2. klo 12 Arktikum, Polarium

klo 12-14       Rauha elämän paineissa: selviytyminen työelämän ja perheen ristiaallokossa (johtajuuden haasteet, erityislasten vanhemmuus, muutosjohtajuus, ilon ja innon säilyttäminen elämässä ja työssä, elämänhallinta)

klo 14-15       Lounastauko

klo 15-16       Valoa kivun keskellä: syyllisyyden ja pettymysten käsittely (mitä kun elämä ei menekään niin kuin on suunnitellut? syyllisyydestä vapautuminen, pettymyksistä iloon pääseminen, erityislapsen vanhemman tunteet)

Luennot ovat maksuttomia, mukana paikallisseurakuntia ja Erityislasten Omaiset ELO ry

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *