Halosen perheen uutiset 5/ 2016

21062-Esittelykirjeen_kansiRauhan tervehdys Ivalosta!

Ivalo ei hukkunut tänä keväänä. Näin uskaltaa jo tässä vaiheessa sanoa, vaikka lumia on vielä melkoisesti sulamatta. Vähäsateinen kevät jätti joen pinnan reilusti vahinkorajan alapuolelle. Hyvä näin!

Kevät on sujunut mukavasti lukuun ottamatta jatkuvaa pientä sairastelua. Vaikka kyse on ollut aivan tavanomaisista flunssista lievine jälkitauteineen, pyydämme muistamaan myös tämän kierteen loppumista. Kiitos esirukouksistanne!

Huhtikuun toisena viikonloppuna pääsimme yhdessä Aulin kanssa lapin helluntaiseurakuntien vastuunkantajien yhteyspäiville Kemiin. Yhteyttä todellakin koettiin ja päivien anti oli myös opetuksen osalta erinomainen! On hienoa, että tällaisilta päiviltä voi palata aidosti virkistyneenä! Kiitos Matti Karviselle ja kemiläisille!

Yhteyden rakentaminen jatkui, kun reilua viikkoa myöhemmin kokoontui Lapin alueen pastoreita ja vanhimpia Ivalon Ukontuvalle. Yhteinen rukous, keskustelut, saunominen ja ulkoilu loivat pohjaa entistäkin suuremmalle keskinäiselle kunnioitukselle ja luottamukselle.

Vappuviikonloppuna Ivalossa järjestettiin Jeesus-marssi jo kolmantena vuonna peräkkäin. Mukana oli suomalaisten ja saamelaisten lisäksi tälläkin kertaa reilu joukko murmanskilaisia ja myös Karasjoen seurakunta Norjasta oli edustettuna. Tapahtuman teema oli osuvasti “Kavereita ilman rajoja”. Iloinen ja reippaita Jippii-lauluja laulanut marssi herätti runsaasti kiinnostusta ja tapahtuman mainonta aiheutti kyläläisten joukossa keskustelua jo etukäteen. Näyttää siltä, että vappumarssi oheistapahtumineen alkaa vaikuttaa paikkakunnan kevääseen vuosi vuodelta enemmän. Kiitos siitä Jumalalle!

Muuten huhtikuun työt painottuivat tulevan suunnitteluun ja järjestelyyn. Toukokuun aikana pidetään lasten MIX-tapahtumat ensimmäistä kertaa Inarin koululla ja Sodankylässä. On upeaa, että lapsityöhön panostetaan taas uudella innolla ja uusin avauksin!

Toukokuun lopulla Marko Selkomaa kiertää Lapissa yhteensä kuudella paikkakunnalla. Taustatyötä kierroksen onnistumiseksi on tehty hienosti kaikissa niissä seurakunnissa, joiden alueille vierailut sijoittuvat, mutta myös muista seurakunnista on saatu järjestelyapua. Hienoa, että yhteistyö toimii!

Kiitos, kun muistatte rukouksin sekä meitä että tulevia tapahtumia! Ollaan yhteyksissä!

Taneli, Auli, Eeva, Pihla, Kaisa ja Visa Halonen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *