Uusi työntekijä

Sami Kauppinen aloittaa seurakunnassamme uutena nuorisopastorina 1.9, kun Andrei Valui siirtyi uusiin tehtäviin. Tässä pieni esittely Samista:

Sami on syntyjään Ivalosta ja nytkin he muuttavat perheenä juuri Ivalosta Rovaniemelle. Samin vaimo Henna opiskelee Rovaniemellä tanssinopettajaksi. Heillä on kolme lasta. Matkan varrella he ovat asuneet myös etelämmässä Suomea. Siellä Sami suoritti Iso Kirja -opistossa kolmevuotisen pastoraalityön tutkinnon ja oli kolme vuotta Hollolan helluntaiseurakunnan nuorisopastorina. Viimeiseksi Sami on toiminut Ivalon kunnan liikunnanohjaajana. Jotain Samista kertoo, että hänellä on myös muun muassa personal trainerin, liikuntaneuvojan, uimaopettajan ja luontoelämysohjaajan pätevyydet.

”Olen Suomen Lapista, Ivalosta kotoisin oleva kolmen lapsen isä, aviomies, ulkoliikunnan harrastaja ja seikkailija. Elämän periaatteisiini kuuluvat luovuus, rentous, hauskanpito, tarkoituksenmukaisuus ja ihmislähtöisyys. Teologiani on hyvin konkreettista ja arkilähtöistä. Opetukset koskettavat arkielämää ja minulle on tärkeää, että puheeni ovat helposti muistettavia ja sellaisia, joista saa työkaluja elämään entistä innostuneemmin kristittynä sunnuntaiden väleissä. Minä johtajana haluan, että jokainen nuori kokee olonsa rennoksi, viihtyisäksi, turvalliseksi ja huomioiduksi kanssani toimiessaan. Pyrin olemaan aito ja avoin ihminen, joka ei teeskentele tai yritä olla enempää kuin on.”